TED ÖZEL KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA OKUL KURALLARI SUNUMU

TED Kocaeli Koleji’nde, İlkokul PDR Uzmanı Buğrahan Çizenmıh tarafından 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik “Okul Kuralları” sunumu 3 Ekim 2019 Perşembe günü iki oturum şeklinde konferans salonunda gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji İlkokul kademesinde bulunan tüm öğrencilere yönelik olarak “Okul Kuralları” başlıklı interaktif bir sunum yapıldı. Sunum içeriğinde; ortak yaşam alanlarının kullanımı, akran çatışması ve iletişim sorunlarını önlemek adına izlenecek adımlar, nezaket kuralları ve servis kullanımı, kılık kıyafet ve kişisel hijyen gibi konularda bilgi verildi. Kuralların herkes için var olduğu ve uyulduğunda mutlu bir okul ekosistemi yaratılacağına değinilerek “Okulumu Seviyorum” sloganlarıyla sunum sonlandırıldı.