TEDLİLER “TÜRK BAYRAKLI UÇURTMA” FESTİVALİNDE

TED Kocaeli Koleji 8. Sınıf öğrencileri, 24 Ekim Çarşamba günü Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Cumhuriyet ve Gençlik Festivali kapsamında “Sekapark Uçurtma Tepesi”nde düzenlediği “Türk Bayraklı Uçurtma” festivaline katıldı.

Birçok okuldan/çevreden katılımcıya ev sahipliği yapan Seka Park Uçurtma Tepesi, TED Kocaeli Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin eğlence dolu anlarına şahit oldu. Öğrencilerin arkadaşları ile uçurtma uçurma deneyimleri, yoğun tempoları arasında her birine rahatlama ve danışman öğretmenleri ile keyifli vakit geçirme fırsatı sundu. Ayrıca “Türk Bayraklı Uçurtma” festivalinde dünyanın en büyük 3. uçurtması da öğrencilerin ilgi odağıydı. Çeşitli müzikler eşliğinde renkli anlara sahne olan etkinlik öğrencilerin serbest vakit geçirmeleriyle tamamlandı.