TEOG ÖNCESİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE COŞKULU MORAL KAHVALTISI

Öğrencilerimiz yoğun bir tempoda ve düzenli bir şekilde çalıştıkları TEOG sınavı öncesi üzerlerindeki sınav stresini azaltmak için kendilerine bu süreçte destek sağlayan öğretmenleriyle katıldıkları kahvaltıda eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Öğretmenleri rehberliğinde özverili ve azimli bir şekilde sınava hazırlanan öğrencilerimiz hem güzel bir kahvaltıyla enerjilerini yükselttiler hem de kahvaltı sonrası eşsiz bir doğa manzarasında yaptıkları doğa yürüyüşüyle güzel dakikaların tadını çıkartıp motivasyon depoladılar. Dopdolu geçen güzel bir etkinlik sonrası öğrencilerimiz sınav hazırlık döneminin yorgunluğunu üzerilerinden atarken eğlenceli dakikaların tadını çıkardılar.
Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.