TÜRKİYE CİMNASTİK FEDERASYONU ARTİSTİK CİMNASTİK KÜÇÜK ERKEKLER 2. ETAP YARIŞMASI’NDA AYTUĞ OBUZ FIRTINASI

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Küçük Erkekler 2. Etap Yarışması’nda TED Kocaeli Koleji 5. Sınıf öğrencisi Aytuğ Obuz başarılarına yenilerini ekledi.

13 – 15 Eylül 2019 tarihleri arasında Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen “Artistik Cimnastik Küçük Erkekler Yarışması”nda 5. Sınıf öğrencimiz Aytuğ OBUZ, Barfiks aletinde Türkiye 4.sü, Halka aletinde Türkiye 2.si, Yer ve Paralel aletinde ise Türkiye 1.si oldu. Bu sonuçlar ile öğrencimiz takım halinde ve bireysel derecelendirmede Türkiye 2.si olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Elde etmiş olduğu başarıdan dolayı öğrencimiz Aytuğ OBUZ ile antrenörleri Erdal Gürdal ve Ersin Şafak‘ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.