TUTUM HAFTASI, TED KOCAELİ KOLEJİNE NEŞE VERDİ

TED Kocaeli Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencileri 15 Aralık 2017 tarihinde “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı coşkuyla kutladı.

TED Kocaeli Kolejinde “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” boyunca eşyaların, zamanın ve paranın bilinçli kullanılmasına, yatırım yapmanın önemine ve tüketilecek ürünlerin ülkemizde üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliğine vurgu yapıldı. Tutumlu olmanın, yerli malları kullanmanın önemi hakkında bilgilendirme yapılarak, okul genelinde farkındalık yaratıldı.

Tutumlu olmak ile ilgili atasözleri ve yerli malı ürünlerden oluşan ürün görsellerinin sergilenmiş olduğu panolar tüm öğrencilerin ilgisini çekti. 1.sınıf öğrencileri ezberledikleri şiirleri ve atasözlerini tüm sınıflara büyük bir coşkuyla sundular. ‘’Kumbaram’’ ve ‘’Yerli Malı Alalım’’ adlı şarkıları seslendiren 1.sınıf korosunu tüm ilkokul öğrencileri ilgiyle izlediler.