ULAŞIM HİZMETLERİ

Okulumuz servis araçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği” ile belirlemiş olduğu tüm donanıma sahiptir. Ayrıca tüm araçlar Akıllı Araç Takip Sistemi (SVTS) ile donatılmış olup öğrenci velileri ve okul idaresi tarafından da izlenebilmektedir.

Rehberleri özenle seçilmekte ve belirli kriterler doğrultusunda işe alınmakta, kendilerine öğrenci servis standartlarının gerektirdiği eğitimler verilmektedir.

Verilen öğrenci servis hizmetiyle ilgili olarak, hizmet araçları, sürücüleri ve rehberleri okul yönetimi tarafından sürekli ve düzenli olarak denetlenmektedir.

Servislerin işleyişi ve araç kapasiteleri ile ilgili esaslar ilgili Bakanlıklar tarafından yapılan düzenlemeye göre belirlenir.

• Servis araçlarının sık temas edilen yüzeyleri başta olmak üzere temizliği ve dezenfektasyonu her servis öncesi yapılır.
  • Servis personelinin genel sağlık durumunun takibinden ilgili servis firması sorumludur.
  • Araç girişlerinde el dezenfektanı bulundurulması zorunludur.
  • Servis araçlarında sürücü ve rehber dahil tüm yolcular maske takmak zorundadır.
  • Tüm öğrenciler kendileri için belirlenen koltuklara oturacaktır.
  • Servislerde tüm yolculara ve hostesler ile sürücülere ateş ölçümü yapılır. Ateşi 37,5 derecenin üzerinde olanlar servise alınmaz.
  • Pandemi süresince aksi bildirilene kadar servis araçlarında klima kul­lanılmayacaktır.
  • Kampüse girişler, servisler için servis giriş kapısından, kendi imkânlarıy­la gelenler için okulun güvenlik kapısından yapılacaktır.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR