Pearson English Benchmark

TED KOCAELİ KOLEJİ’nde yeni nesil ölçme değerlendirme aracı olan Pearson English Benchmark uygulanır. Öğrencilerin konuşma,dinleme, okuma ve yazma becerilerini yapay zeka teknolojisi ile ölçerek detaylı öğretmen, öğrenci ve veli raporları hazırlanır.

Pearson English Benchmark Test, öğrencilerimizin hem içerisinde bulunduğu CEFR (Avrupa Ortak Dil Çerçevesi) bant aralıklarını tespit eder, hem de bu bant aralıkları içerisinde tam olarak ne noktada olduğunu görmemizi sağlayan tüm dünyada uluslararası kabul görmüş “Global Scale of English (GSE)” üzerinden puanlama sunar.

Global Scale of English günümüzde İngilizce dil eğitim-öğretiminin geleceğini şekillendiren bir ekosistemdir.

Raporlarımızda sunulan GSE puanları İngilizce dil öğrenim süreci boyunca öğrencilerinizin granüler düzeyde nasıl bir gelişim gösterdiğini takip etme olanağı sağlarken, biz eğitimcilere ise her bir öğrencimizin kendi gelişim hızında bireysel olarak zayıf ve güçlü olduğu noktaları göstererek onlara özel kişiselleştirilmiş bir eğitim vermemize imkan sağlar.

Bu bağlamda Pearson Benchmark sınavını 5.ve 8.sınıfta uygulayarak öğrencilerimizin ortaokul süresince gelişimlerini takip ederek bağımsız bir kuruluş tarafından sertifikalandırmayı ve süreçte öğrencilerimizi B1+ ile mezun etmeyi hedefliyoruz.

Kurumumuzda uygulanan Pearson English Benchmark Test Seviyeleri aşağıdaki gibidir:

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR