ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencilerine, Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında 16 Kasım 2018 Cuma günü İstanbul Aydın Üniversitesi tanıtıldı. İstanbul Aydın Üniversitesi Bölge Temsilcisi Funda TEKİN tarafından üniversitenin akademik ve sosyal yaşamı hakkında bilgi verildi.

‘Meslek Seçimi’ ve ‘Motivasyon’ hakkında konuşma yapan Eğitmen Dilek CEYLAN öğrencilerimizin seçecekleri mesleklerin hayatlarını nasıl etkileyeceğini, bu seçimi yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Öğrencilere hayallerinin peşinden gittiklerinde engelleri daha rahat aşacaklarını vurgulayan Dilek CEYLAN, alan seçimi yaparken ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bu seçimi yapmalarını tavsiye etti. İstedikleri hedeflerine ancak çok çalışarak ulaşabileceklerini  söyledi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Bölge Temsilcisi Funda TEKİN’e ve Eğitmen Dilek CEYLAN’a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.