ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ

TED Kocaeli Koleji, ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi akademisyenleri ve bölge sorumlularını ağırladı. 9 ve 10. sınıf öğrencilerine üniversitelerin sundukları imkanlar ile birlikte ‘Motivasyon’ ve ‘Kariyer Planlama’ sunumları yapıldı.Öğrencilerin, ilgi ve yeteneklerinin 11. sınıfta yapacakları ders seçimlerindeki etkileri vurgulandı.

16 Kasım 2018 Cuma günü, İstanbul Aydın Üniversitesi Bölge Temsilcisi Funda TEKİN üniversitenin akademik ve sosyal yaşamı hakkında bilgi verdikten sonra  Eğitmen Dilek CEYLAN ‘Meslek Seçimi’ ve ‘Motivasyon’ hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

19 Kasım 2018 Pazartesi günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Bölge Sorumlusu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan DURU ‘Üniversite Hazırlık Süreci’ ile ilgili bilgiler verdi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin TED Okulları öğrencilerine sunduğu imkanları aktardı.

20 Kasım 2018 Salı günü Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet BAHTİYAR, öğrencilere Hukuk Fakültesini anlattı. Yeditepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenlerinden Elif DEVELİ, Sağlık Bilimleri Fakültesini anlatırken meslek seçiminin önemini vurguladı. Mesleklerin bireylerin kişisel özelliklerine uygun olması gerektiğinin altını çizdi. Matematik Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Sibel İMAMOĞLU, okuduğu bölümü ve Yeditepe Üniversitesini öğrenci gözü ile aktardı.

21 Kasım 2018 Çarşamba günü Sabancı Üniversitesi Kurumsal Tanıtım Sorumlusu Semih BİLEN tarafından Sabancı Üniversitesinin yapmış olduğu akademik çalışmalar, ulusal ve uluslararası platformlarda öğrencilere sunulan fırsatlar anlatıldı. Lise öğrencileri için düzenlenen  yaz okulları hakkında bilgi verildi.

Katılımlarından ve desteklerinden dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi akademisyenleri, tanıtım uzmanları ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.