WORLD STORYTELLING DAY/ DÜNYA ÖYKÜ ANLATMA GÜNÜ

TED Kocaeli Koleji’nde uluslararası bir gün olan “Dünya Öykü Anlatma Günü”/ “World Storytelling Day” kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Anasınıfı 4 yaş, 5 yaş ve 2. sınıflarımıza yönelik düzenlenen Dünya Öykü Anlatma Günü etkinliklerine Anasınıfı öğretmenimiz Kübra Bayrakatar’ın sunumu ile başlandı.

Program kitap sevgisi üzerine izlenen animasyonun ardından okulumuz öğretmenlerinin anlattığı hikayelerle devam etti. Sınıf Öğretmenlerimizden Sevgin Emrem kuklaları ile “Cesur Tavşan” ve “Kurnaz Horoz” adlı öyküleri, İngilizce öğretmenlerimizden Onur Şeyhoğlu “Juno the Cat” isimli ingilizce hikayeyi, Anasınıfı öğretmenlerimizden Ayça Köycekaş ise “Aşçı Kızılcık” adlı öyküyü öğrencilerimize anlattı. Etkinlikler İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın Hare Günel’in öğretmenlerimize teşekkür sertifikalarını takdim etmesi ile sona erdi.