YURTDIŞI ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri ve velileri 14 Aralık 2018 Cuma günü düzenlenen Yurtdışı Üniversite Eğitimi Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

Yurtdışı Üniversite Eğitimi Bilgilendirme Toplantılarının ilki EDCON Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Temsilcisi Banu Şentürk tarafından yürütüldü. İngiltere, İrlanda ve Kanada’da bulunan üniversitelerin lisans ve yüksek lisans programları, bu programlara kabul ve diğer süreçler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Yurtdışında üniversite eğitimi almak için lise eğitiminde nelere dikkat edilmesi ve hangi alanlarda yetkinlik kazanılması gerektiğinin detaylarını anlatan Banu Şentürk, veli ve öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri Yurtdışı Üniversite Eğitimi Bilgilendirme Toplantıları kapsamında 28 Aralık 2018 ve 4 Ocak 2019 tarihlerinde iki farklı yurtdışı eğitim danışmanlığı temsilcileri ile buluşacak.