YÜZME YARIŞINDA YILDIZ GİBİ PARLADILAR

18 – 20 Mart   2019 tarihlerinde Gebze Kapalı Yüzme Havuzu’nda Okullar Arası Yıldızlar İl Birinciliği müsabakasında TED Kocaeli Koleji öğrencileri Azra Begüm UMUT, Sude BAYAR ve Gökhan ÖZ aldıkları derecelerle başarılı sonuçlarını sürdürmeye devam ettiler.

18-20 Mart 2019 tarihlerinde Gebze Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan Okullar Arası Yıldızlar İl Birinciliği müsabakasında  TED Özel Kocaeli Koleji Yıldız Yüzme Takımı öğrencilerinden  Azra Begüm UMUT 50 m kelebek stil, 200 m sırtüstü stil ve 100 m sırtüstü stil de il 1. si, Sude BAYAR 100 m ve 200 m kurbağalama stilde  il 2. si, Gökhan ÖZ 200 m serbest stilde il 4. sü olmuştur. Kız bayrak takımımız ise 4×200 m serbest stilde ve 4×100 m karışık stilde il 2. si olarak yarışmaları başarı ile bitirmiştir.

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.