27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KAPSAMINDA SANATLA DOLU BİR GÜN

TED Kocaeli Koleji öğrencileri, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında, her seviyede farklı bir tiyatro etkinliğiyle sanatın yaşamımızdaki öneminin farkındalığını yeniden yaşadılar. İş Sanat tarafından hazırlanan “Masal Tiyatrosu” etkinliğiyle, anasınıfı, ilkokul ve ortaokul seviyelerindeki öğrencilerimiz masal ve tiyatro türlerinin bir arada sergilendiği eğlenceli birer oyun izlediler ve arkadaşlarıyla keyifli anlar paylaştılar. TED Kocaeli Koleji Anadolu Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz ise “Okuma Tiyatrosu” ile William Shakespeare tarafından yazılan Macbeth adlı tiyatro oyunundan bölümler izlediler. Tüm edebi türler içinde tiyatronun yerini ve önemini bir kere daha kavrayan öğrencilerimiz hem eğlendikleri hem de sanatsal bakış açılarını geliştirdikleri bir gün yaşadılar.