TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU HİSAR OKULLARINDA

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu JMUN (Junior Model of United Nations-Birleşmiş Milletler Teşkilatı Genç Modeli) Kulübü öğrencileri, 19-21 Mart 2021 tarihlerinde Hisar Okullarında, HisarJMUN Konferansına zoom üzerinden online olarak katıldılar.

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu JMUN Kulübünden 11 öğrencimiz, öğretmenleri Burcu Pehlivan ve Hanife Top eşliğinde 19-21 Mart 2021 tarihleri arasında Hisar Okulları tarafından düzenlenen ‘Küresel Kriz Zamanlarında Kutuplaşma İle Mücadele’ (Combating Polarization in Times of Global Crisis) temalı HisarJMUN Konferansında okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Konferansa Ukrayna,Yemen ve Nijer delegeleri olarak katılan öğrencilerimizden, Onur Büyüksivri “Uyuşturucu ve Suç”, Selin Aktaş “Sağlık”, Elâ Naz Elmas “Eğitim”, Demir Faruk Keleş “Sürdürülebilirlik”, Damla Yılmaz ve Fırat Alperen Yılmazer “Kentleşme”, Mehmet Denizer ve Zeynep Keşmer “Cinsiyetçilik Sorunu”, Elâ Altuntaş “Hukuk”, Ömür Asal ve Nur Tanem Onur “Güvenlik Konseyi” ile ilgili komitelerde dünyanın sorunlarına çözüm önerileri sunarak etkili ve verimli bir konferans geçirdiler.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.