4. GELENEKSEL KİTAP HAFTASININ AÇILIŞ GÜNÜNDE YAZAR HAMİT ANNAK ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

“TED Kocaeli Koleji 4. Geleneksel Kitap Haftası”nın açılış gününde çok yönlü sanatçımız Hamit Annak 3,4,5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

TED Kocaeli Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencileri 13.01.2020 Pazartesi açılışı gerçekleşen ‘‘4. Geleneksel Kitap Haftası’’na Hamit Annak’ı misafir ederek başladılar. Yazarın kitaplarından “Merkür” 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin; “Aklınızı Başınıza Alın” ise 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizin okuma listesinde yer almaktaydı. Bu kitaplar üzerinden ilerleyen ve iki oturumda gerçekleşen söyleşinin 1. oturumu 4/C sınıfından Dilek Aydemir ‘in yazarımızın hayatını ve çok yönlülüğünü anlatan bilgilendirme sunumu ile başladı. Ardından öğrenciler, 4/D sınıfı öğrencilerinden Ege Aşar’ın hazırladığı ‘‘Merkür Adlı Kitabın Bizde Yarattığı Etki” konulu sunumu izlediler ve yazarın kitapla ilgili söyleşisinde gezegenler arası keyifli bir yolculuğa çıktılar.

Programın 2. oturumunda yazarımız, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle “Aklınızı Başınıza Alın” isimli kitabın ana karakterinin beyne yolculuğu üzerinden, beynimizin işleyişi ve algı hakkında paylaşımlarda bulundu. Hamit Annak’ı tanıyıp kitaplarını imzalatma fırsatı bulan ve hem hoş hem de eğitici dakikalar geçiren öğrencilerimiz coşkulu alkışları ile yazarımızı uğurladılar.

Çocuklarda farkındalık yaratmayı misyon edinen Hamit Annak’a çok teşekkür ediyoruz.