TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE 23 NİSAN KUTLAMALARI ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN ETKİNLİĞİ İLE BAŞLADI

TED Kocaeli Koleji’nde “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları anasınıfı öğrencilerinin kutlama programı ile başladı.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri, Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı okulumuzun konferans salonunda büyük bir şölenle kutladı.  Bayramlar milletlerin tarihindeki önemli olaylar sonucunda ortaya çıkmıştır. O gün coşkunun, sevincin, gururun günüdür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda da bu bayramlarımızdan biridir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramıdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin öğretmenleri ile beraber hazırladıkları dans gösterileri, ingilizce müzikli dans gösterileri, tüm sınıfların ritim ve perküsyon ve koro performansları, yine her sınıf özelinde sorulan  ilginç sorulara verdikleri komik cevaplardan oluşan sinevizyon gösterileri ile “TED Kocaeli’de 1 Yılım” etkinlik görsellerinden oluşan barkovizyon gösterileri ve “Hayat Bayram Olsa” şarkısını tüm veli ve aile büyüklerimizin eşliği ile coşku ve gururla kutlandı.  

Programda emeklerini özveri ve coşkuyla sergileyen önce çocuklarımıza, öğretmenlerimize, destekleri ile yanımızda olan idarecilerimiz ile personelimize ve katılımları ile heyecanımıza ortak olan değerli veli ve aile büyüklerimize “Geleceğimiz Atatürk Çocukları” adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.