TED KOCAELİ KOLEJİ 23 NİSAN KONSERİNDE

TED Kocaeli Koleji öğrencileri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserine katıldılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TED Kocaeli Koleji yöneticileri, öğrencileri, öğretmenleri ve velileri 20 Nisan 2019 Cumartesi günü İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlediği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserine katıldılar.

Dünyaca ünlü şef Howards Griffiths’in yönettiği, ünlü tiyatro ve seslendirme sanatçısı Tilbe Saran’ın anlatıcılığını üstlendiği gösteride şef Howards Griffiths’in kaleme aldığı Uçan Orkestra isimli kitabın eşsiz bir uyum ve anlatıyla sahnelenmesine şahit oldular.

Konser sonrası Howard Griffiths kitabını katılımcılar için imzaladı.