4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ “BÜYÜK DAHİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İZMİT’TE” SERGİSİNE GİTTİLER.

TED Kocaeli Koleji İlkokul 4. sınıf öğrencileri 6 Kasım 2019 Perşembe günü İzmit Tarihi Tren Garı’nda açılan BÜYÜK DAHİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İZMİT’te sergisini gezdiler.

TED Özel Kocaeli İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Milli Mücadele’nin en büyük kahramanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü farklı yönleriyle tanımak amacıyla ilimizde açılan BÜYÜK DAHİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İZMİT’TE sergisini, 6 Kasım 2019 Perşembe günü gezdiler. Milletimizi bağımsızlığa ve özgürlüğe ulaştıran bu büyük mücadeleyi anlamak ve o ruhu yaşatmak amacıyla Cumhuriyetimizin 96. yılında ilimizde açılan sergiyi gezmek öğrencilerimizi çok mutlu etti. İlimizin Milli Mücadele’nin tümen merkezi olduğunu öğrenmek, sergide sergilenen özel eşyaları ve fotoğrafları görmek öğrencilerimize o zamanın ruhunu yaşattı. Gezi dönüşü bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve diğer Milli Mücadele kahramanlarımıza bir kez daha teşekkürlerini sundular.