TED KOCAELİ KOLEJİ, 2. TESOL TURKEY Uluslararası ELT Konferansında

TESOL Türkiye’nin İngilizce dil eğitimi konusunda geleneksel olarak düzenlediği 2. TESOL TURKEY Uluslararası ELT Konferansı ‘Z Kuşağının Eğitimi’ teması ile 29-30 Kasım, 2019 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı illerindeki akademisyen ve eğitimcilerin katılımı ile gerçekleşen konferansta, okulumuz Yabancı Diller Bölümü Başkanı ve Öğretmen Eğitmeni Türkan Yaman bir sunum yaptı.

Konferansta İngilizce dil eğitimi konusunda uzmanlar Profesör Emerita Susan Barduhn ve Zeynep Yedierler misafir konuşmacı olarak yer aldılar. İki gün süren 2.TESOL TURKEY Uluslararası ELT Konferansında, farklı üniversitelerde ve K-12 okullarında görev yapan akademisyen ve öğretmenler eş zamanlı olarak 58 sunum gerçekleştirdiler. Uluslararası Konferansta TED Kocaeli Kolejini temsil eden Türkan Yaman, ‘Yaşam Boyu Öğrenen Bir Toplum Yaratmak’ başlıklı sunumu ile beğeni kazandı.