7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BESİNLERİN VÜCUDUMUZDAKİ YOLCULUĞU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

TED Kocaeli Kolejinde 7. Sınıf öğrencilerimiz “Fen ve Teknoloji” dersi kapsamında “Sindirim Sistemi – Besinlerin Vücudumuzdaki Yolculuğu” etkinliğine katıldılar. Anasınıfı ve ilkokul 1,2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizin de dahil edildiği etkinlikte öğrencilerimiz bütünsel bir bakış açısıyla hem akranlar arası etkileşimi uygulamalı olarak öğrendiler hem de disiplinler arası çalışmalarını tamamladılar.

Okulumuzda 28 Eylül Perşembe günü Fen ve Teknoloji dersi kapsamında 7. Sınıf öğrencilerimiz için “Sindirim Sistemi – Besinlerin Vücudumuzdaki Yolculuğu” etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Fen ve Teknoloji dersinde işledikleri konuları Görsel sanatlar dersinde öğrendikleri tekniklerle birleştirerek tişörtlerini boyadılar. Öğrencilerimiz böylece hem derslerde öğrendiklerini uygulama şansı buldu hem de eğlenceli vakit geçirerek disiplinler arası çalışmalarını tamamladılar.

7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN KÜÇÜK ARKADAŞLARINA ZİYARET
Etkinliğin ikinci bölümünde öğrencilerimiz tasarladıkları tişörtleri giyerek hem ana sınıfındaki hem de ilkokul 1,2,3 ve 4.sınıflardaki arkadaşlarını gün boyunca ziyaret ettiler. Genç bilim insanları akran eğitiminin en güzel örneğini sergiledikleri etkileşimli sunumlarla bilgilerini arkadaşlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.