CAMBRIDGE SINAVLARI TED KOCAELİ KOLEJİNDE UYGULANDI

Yabancı dil öğreniminin çocuklarımızın dünyaya açılması için en önemli gereklilik olduğu bilinciyle TED Kocaeli Koleji, Cambridge English Sınavları Yetkili Merkezi British Side ile işbirliği yaparak öğrencilerimize dil seviyelerini uluslararası bir platformda değerlendirme olanağı sunan Cambridge Sınavları, 6 Mayıs Cumartesi günü TED Kocaeli Kolejinde uygulandı.

İki aşamada gerçekleştirilen sınavlarda; birinci aşamada okuma(reading), yazma (writing), dinleme (listening) becerileri; ikinci aşamada ise Cambridge Üniversitesi tarafından yetkilendirilmiş bağımsız öğretmenler tarafından konuşma (speaking) becerileri değerlendirildi.

ULUSLARARASI AVANTAJ
Cambridge Üniversitesinin İstanbul’daki yetkili merkezlerinden British Side tarafından uygulanan sınavların değerlendirmesi İngiltere’de yapılmaktadır. Bu değerlendirmeler sonucunda öğrenciler sertifika almaya hak kazanmaktadır. Sertifikalar, ülkemizde veya yurt dışında İngilizcenin gerekli olduğu eğitim programlarına devam edecek öğrencilerimizin İngilizce hazırlık yılından muaf olmalarını sağlamaktadır.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.