TED OKULLARI ÖĞRENCİ GİRİŞ SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji 10 Şubat 2018 Cumartesi günü 5 ve 6.sınıf aday öğrencilerine yönelik giriş sınavını gerçekleştirdi.

Ülkemizin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneğinin ilimizdeki yenilikçi çağdaş ve öncü okulu TED Kocaeli Koleji, her geçen gün büyüyen ailesine yeni üyeler katmak için 5 ve 6. sınıf aday öğrencilerine yönelik TED Okulları Giriş Sınavını 10 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Aday öğrenciler sınavdayken Genel Koordinatör ve İlk-Ortaokul Okul Müdürü Rasim AYDOĞUŞ yönetiminde ortaokul bölüm başkanlarının katılımıyla, aday velilere yönelik bilgilendirme toplantısı konferans salonunda yapıldı. Toplantının başında Rasim AYDOĞUŞ tarafından Türk Eğitim Derneği, tarihçesi, faaliyet alanları, burs sistemleri, bağlı kuruluşlar vb. konularda sunum yapıldı. Sunumun ardından ortaokul bölüm başkanları; okulun eğitim programları, uluslararası programlar, kültürel-sanatsal etkinlikleri, başarılar ve hedefler hakkında bilgi verdiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız