ORTAOKUL 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LİSEMİZDE UYGULANAN PROGRAMLAR TANITILDI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde uygulanan ulusal ve uluslararası programlar hakkında ortaokul 8. sınıf öğrencilerimize bilgi verildi.

09.02.2018 Cuma günü TED Kocaeli Koleji Lise Müdürü Hatice ESER tarafından yapılan sunumda, lisemizde uygulanan Bilim İnsanı Yetiştirme Programı, Cambridge IGCSE Anadil Türkçe, Cambridge IGCSE İkinci Dil Olarak İngilizce ve BTEC Sanat ve Tasarım programlarıyla zenginleştirilen Anadolu Lisesi müfredatı ortaokul 8. sınıf öğrencilerimize tanıtıldı. Uygulanan programların içeriği, öğrenci seçim kriterleri ve kazanımları ile öğrencilerimizin akademik çalışmalarını destekleyecek kültür, sanat ve spor etkinlikleri hakkında bilgiler verildi.

Okulumuzun yabancı dil politikasını destekleyen yabancı dil derslerinde alınan uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar ile TED-Kanada Öğrenci Değişim Programının sağlayacağı avantajların önemi vurgulandı.

9. sınıf öğrencilerimiz ise yürütmekte oldukları kulüp çalışmalarını, katıldıkları yarışma ve projelerdeki deneyimlerini ortaokul 8. sınıf öğrencilerimiz ile paylaştılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız