TED KOCAELİ KOLEJİ 3.GELENEKSEL SPOR ŞENLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2017-2018 yılı TED Kocaeli Koleji 3.Geleneksel Spor Şenlikleri gerçekleştirildi.

2017-2018 yılı TED Kocaeli Koleji 3. Geleneksel Spor Şenlikleri kapsamında ortaokul ve lise kademelerinde düzenlenen Futbol, Streetball ve Voleybol Turnuvaları heyecanlı ve mücadele dolu yarışmalar sonrasında okulumuzun kapanış gününde yapılan Voleybol Final Maçları ile son buldu. Yapılan maçlar esnasında öğrencilerimize küçük sürprizlerin de gerçekleştirildiği etkinliklerde öğrenciler, oldukça eğlenceli vakitler geçirdiler. Turnuvada dereceye giren sporculara katılım belgelerinin verilmesinin ardından dereceye giren tüm öğrenciler ile birlikte 3. Geleneksel Spor Şenlikleri hatıra fotoğrafı çekildi.

TED Kocaeli Koleji olarak 3. Geleneksel Spor Şenlikleri’ne katılım gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız