FUTURE PROBLEM SOLVING KULÜBÜ SOKAK HAYVANLARININ YANINDA

TED Kocaeli Koleji, Future Problem Solving Kulübü ile öğrencileri sokak hayvanları konusunda bilinçlendiren çalışmalar yapıyor.

Future Problem Solving Kulübü üyesi öğrenciler, okulun diğer öğrencilerini sokak hayvanları konusunda bilinçlendirmek üzere projeler hazırlıyorlar. Kulüp öğrencileri sokak hayvanlarına gönderilecek mama toplama projesi için poster ve sunum hazırlayarak ilkokul sınıflarında sunum gerçekleştirdi. Öğrenciler, hazırladıkları mama kutularını okulun çeşitli alanlarına yerleştirdi.

Ayrıca kütüphanede çeşitli hayvanlarla ilgili kitaplardan da yararlanarak kendi sokak hayvanı hikayesini yazıp resimlendiren öğrenciler, yazdıkları hikayeleri tüm ilkokul sınıflarıyla paylaştılar.