YURTDIŞI ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri ve velileri 4 Ocak 2019 Cuma günü düzenlenen Yurtdışı Üniversite Eğitimi Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

Yurtdışı Üniversite Eğitimi Bilgilendirme Toplantılarının üçüncüsü Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Temsilcisi Selçuk Berber tarafından yürütüldü. İtalya, Almanya ve Hollanda’da bulunan üniversitelerin lisans programları, bu programlara başvuru ve kabul süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin burs olanaklarından faydalanmak için nelere dikkat etmeleri gerektiği ve hazırlamaları gereken  portfolyoları hakkında bilgi veren Selçuk Berber, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.