CHARACTERS DAY/KARAKTERLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

TED Kocaeli Koleji’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kitap Haftası” etkinliği kapsamında ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri, 17 Ocak 2019 Perşembe günü okumuş oldukları kitaplardan seçmiş oldukları karakterleri temsil ederek okula geldi ve İngilizce yürütülen ‘Character Day/ Karakterler Günü’ etkinliğine katıldı.

Önce, seçmiş oldukları karakteri tanıtan birer kart dolduran öğrenciler daha sonra farklı seviye ve sınıflardan oluşan gruplar içerisinde birbirlerine karşılıklı sorup, kayıt altına aldılar. Tüm aşamaları İngilizce olarak yürütülen ‘Character Day’ etkinliği ile öğrenciler konuşma ve yazma becerilerinin pratiğini doğal bir ortamda yaparak, farklı kitapları ve karakterlerini tanıma fırsatı buldular.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayın.