Mira ÖZTÜRK ve Aytuğ Obuz’dan Artistik Cimnastik’te Başarı!

TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencilerinden Mira Öztürk, Artistik Cimnastik Minik A Kızlar Kategorisi’nde İl 3.sü olurken Aytuğ OBUZ ise Artistik Cİmnastik Minik A Erkekler Kategorisi’nde İl 2.si oldu

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 3/C sınıfı öğrencisi Mira Öztürk, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen Artistik Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarında Minik A Kızlar kategorisinde il 3.sü olurken, 4/A sınıfı öğrencisi Aytuğ Obuz ise Minik A Erkekler kategorisinde il 2.si olmuştur. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından İzmit Vinsan Cimnastik Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda Mira ÖZTÜRK Minik A Kızlar kategorisinde il 3.sü olurken Aytuğ Obuz ise Minik A Erkekler kategorisinde il 2.si olmuştur.

Sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız