Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü Programı

TED Kocaeli Koleji 8. sınıf öğrencilerinden Ayşe Ece Taymez ve Proje Danışman Öğretmeni Aslı Taş “Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü” dolayısıyla Kocaeli Bİlim Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edildi.

11 Şubat Pazartesi günü Kocaeli Bilim Merkezi’nde “Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü” kapsamında bir program gerçekleştirildi. Bu programa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli il protokolü, başarılı kadın akademisyenler ve girişimcilerin yanı sıra bazı lise ve ortaokul öğrencileri katıldı. Bilimin ve bilimde kadının öneminin vurgulandığı ve başarılı kadınların hayat hikayelerinin paylaşıldığı bu anlamlı programa TÜBİTAK 12.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Anadolu Bölge Sergisi birincisi Ayşe Ece Taymez ve proje danışman öğretmeni Aslı Taş katılarak okulumuzu temsil etti.