“Arkadaşını Getir Birlikte Spor Yapalım” Etkinliğimiz İle Çok Eğlendik!

TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübü Hafta Sonu Spor Okulunda 23 Şubat 2019 Cumartesi günü “Arkadaşını Getir Birlikte Spor Yapalım” etkinliği gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yer alan Voleybol, Basketbol ve Yüzme Okullarımızda 23 Şubat 2019 Cumartesi günü sporcu öğrencilerimiz arkadaşlarını antrenmanlarına davet ederek “ Arkadaşını Getir Birlikte Spor Yapalım” etkinliğini gerçekleştirdiler.

Etkinliklerde keyifli ve güzel anların yaşanması, sporcu öğrencilerimizin davet ettiği arkadaşları ile birlikte antrenmanları yapmaları arkadaş bağlarının güçlenmesine ve farklı kişilerle etkinlik yapmalarına imkan tanıdı. Etkinliğin sonunda sporcu öğrencilerimiz davet ettikleri arkadaşlarına günün hatırası olarak katılım sertifikalarını verdiler.

Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan velilerimize, sporcu öğrencilerimize ve misafirlerimize, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ederiz.