TED Kocaeli Koleji’nde Dijital Çağda Anne Baba Olmak, Çocuklar İçin İnternet Güvenliği ve Sağlıklı Akran İletişimi Semineri Gerçekleştirdi

“Dijital Çağda Anne Baba Olmak, Çocuklar İçin İnternet Güvenliği ve Sağlıklı Akran İletişimi” başlıklı PDR semineri okulumuz konferans salonunda 23 Mart 2019 Cumartesi günü velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İki oturumdan oluşan seminerin birinci oturumunda İletişim Bilimleri Uzmanı Dr. Arda Süar internetin güvenli kullanımı ve çocuklarımızı tehdit eden internet ve bilgisayar oyunları hakkında bilgi verirken; ikinci oturumda okulumuz psikologları Buğrahan Çizenmıh ve Selda Demirtaş sağlıklı akran iletişimi konusunda velilerimize tavsiye ve önerilerde bulundular. Seminerimiz velilerimizin sorularına verilen cevaplarla son buldu.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.