TED Kocaeli Koleji Öğrencilerinden Resim Yarışmasında Başarı

Özel Cihan Hastanesi’nin açmış olduğu Geleneksel Resim Yarışması’nda, TED Kocaeli Koleji öğrencileri, çeşitli başarılar elde etti.

Özel Cihan Hastanesi’nin açmış olduğu Geleneksel Resim Yarışması, katılımcılarından bu yıl; “Dinazorlar Aramızda; Dinazorlar günümüzde yaşasaydı ne olurdu?” konusunu ele alan bir çalışma yapmalarını istedi. TED Kocaeli Koleji ailesini temsil etmek amacıyla yarışmaya katılan öğrenciler, birçok başarıya imza attı. 2/D sınıfından Cevat Kaan Özkanlı 7-10 yaş grubunda 3.lük derecesini elde ederken, 3/C sınıfından Yağmur Yalçın da Jüri Özel Ödülüne layık görüldü. 10-12 yaş grubunda ise 6/C sınıfından Barlas Akbaş 2.lik derecesini elde etti.

Katılım gösteren ve ödül alan tüm öğrencilerimizi, başarılarından dolayı tebrik ederiz.