TED Kocaeli Koleji Öğrencileri 23 Nisan Bayramını Tören ve Ulusal Egemenlik Yürüyüşü ile Kutladılar

TED Kocaeli Kolejinde “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ilkokul öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz ile Davul Kulübü öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösterilerle  tören büyük coşkuyla kutlandı. “TED Kocaeli Kolejinde Çocuk Olmak” isimli sinevizyon gösterisi ve Kurucu Temsilcisi Sayın Nilgün Çelebi’nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan törenimiz, 3. sınıf öğrencilerimizin hazırlamış oldukları “Her Dilde Barış” temalı şiir gösterisi, Davul Kulübü’nün gösterisi ve 4. sınıf öğrencilerimizin koro performansıyla tamamlandı.

Okul Bandomuz öncülüğünde tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katıldığı Ulusal Egemenlik Yürüyüşü, lise öğrencilerimizin açtığı büyük Türk Bayrağı ve marşlarla sona erdi.

Ulusal Egemenliğimizin 99. yılı kutlu olsun!

Fotoğrafların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.