TED KOCAELİ KOLEJİ 10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MİNİ PECHA KUCHA YARIŞMASINA KATILDI

27 Nisan 2019 Cumartesi günü TED İstanbul Koleji’nde düzenlenen Mini Pecha Kucha Yarışması’nda 10. sınıf öğrencilerimiz okulumuzu başarı ile temsil etti.

TED İstanbul Koleji’nde düzenlenen ve  10. sınıf öğrencilerinin katıldığı Mini Pecha Kucha, İkinci Yabancı Dilde Serbest Konuşma Yarışması’nda öğrencilerimiz Deniz ARAYICI ve Kuzey TOPAL, danışman öğretmenleri Aslı TÜRKMEN ve Andrea OLEA ile birlikte okulumuzu başarılı ile temsil etti.

TED Kocaeli Koleji’nde uygulanmakta olan ikinci yabancı dil İspanyolca ve Almanca derslerinde edindikleri kazanımlar sayesinde akıcı ve etkili sunum yapma ile toplum önünde konuşma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen öğrencilerimiz katıldıkları yarışmada seçtikleri bir konu hakkında sunum yaptılar.

Yarışmaya katılan her iki öğrencimiz sertifika aldı ve öğrencimiz Kuzey TOPAL İspanyolca kategorisinde üçüncülük derecesini elde etti.

Mini Pecha Kucha Yarışması’ndaki başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Fotoğrafların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.