TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE NİLL SANAT MERKEZİ TANITIM SUNUMU

TED Kocaeli Koleji öğrencilerine, Nill Sanat Merkezi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından Okulumuzda gerçekleştirilecek olan hafta sonu sanat kursları hakkında tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Nill Sanat Merkezi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından 1 Ekim 2019 Salı günü TED Kocaeli Koleji Konferans Salonu’nda İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik hafta sonu sanat kurslarının tanıtım sunumları gerçekleştirildi. Tiyatro, Çocuk Tiyatrosu, İngilizce Drama, Beden Perküsyonu, Kamera Önü Oyunculuk, Bale ve Modern Dans sanat dallarında gerçekleştirilen eğlenceli sunumlar sırasında öğrenciler keyifli anlar yaşadılar. 5 – 6 Ekim 2019 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-18.00 saatleri arasında TED Kocaeli Koleji’nde gerçekleştirilecek olan Nill Sanat Merkezi deneme derslerine tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.