TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE TAKIMI TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASINA KATILDI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Takımı 19 Ekim 2019 tarihinde Türkiye Zeka Vakfı’nın düzenlediği Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında İl Finallerine katıldı.

Zeka oyunlar;ı düşünme, mantık yürütme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini artırır. Bu gerçekle yola çıkan Türkiye Zekâ Vakfı, MEB ve TÜBİTAK desteğiyle Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası düzenlemiştir. Özgür ve çok yönlü düşünebilen, sorunlar karşısında farklı görüşleri dikkate alan ve koşulları değerlendirerek en uygun çözüm yollarını bulabilen bireyler yetiştirmek amacında olan Okulumuz, öğrencilerimiz Duru Tükel, Murat Mert Fırat ve Miraç Türker Zencir’den oluşan Lise Takımıyla Şampiyonaya katılmıştır.