TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFLARI KASIM AYI ETKİNLİKLERİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri, Kasım ayı “Yaşam Alanları” temasını farklı ve yaratıcı etkinliklerle tamamladılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri, Kasım ayı için belirlenen “Yaşam Alanları” teması ile ilgili beyin fırtınaları yapıp, kavram ağını oluşturdular. Öğrencilerimiz bu temayla; “Ev nedir?”, “Ev Yapımında Kullanılan Malzemeler Nelerdir?”, “Mimar ve İç Mimar Kimdir?, Görevleri Nelerdir?”, “Türkiye’deki Ev Çeşitleri”, “Türkiye’deki Ünlü Mimari Yapılar”, “Dünyadaki Ünlü Mimari Yapılar”, “Habitat” kavramlarını öğrenme fırsatı elde etmiş oldular. Öğrencilerimiz; İngilizce, görsel sanatlar, seramik ve diğer branş dersleri ile işledikleri konuları zenginleştirip, pekiştirdiler.