TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ 100. GÜNLERİNİ KUTLADILAR.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri 17 Şubat 2020 Pazartesi günü 100. Gün etkinliğini kutladılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz okulların açıldığı ilk günden itibaren 100. güne gelene kadar her gün takvim çalışması yaptılar. Bu şekilde kaçıncı günde olduklarını günlük olarak takip ettiler. 100. gün etkinliği ile 1’er 1’er, 5’er 5’er ve 10’ar 10’ar ritmik sayma ve 100 sayısını öğrenme gibi matematik becerilerinin eğlenceli hale getirilmesi ile birlikte “dün, bugün, yarın” gibi zaman kavramlarının gelişmesi de desteklendi.

10 Şubat haftası itibarı ile sınıf, ingilizce ve branş öğretmenleri rehberliğinde yapılan 100. gün öğrenci etkinlik ürünlerimiz, okulumuzun ilkokul bölümünde sergilendi. Aynı zamanda okulumuzun 100. Günü olan 17 Şubat Pazartesi günü de Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin oryantasyon sürecini desteklemek amacıyla “Eğlenceli Atletizm” etkinliği gerçekleştirildi. İngilizce etkinlikleri ile zenginleşen etkinlikler, okulumuzun konferans salonunda tüm sınıfların “100. Gün Just Dance” partisi ile devam etti. İkindi kahvaltımızda 100. Gün pastası kesilip afiyetle yenilerek etkinlik sonlandırıldı.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.