8.SINIF ÖĞRENCİLERİ PEARSON BENCHMARK SINAVINA KATILDI

TED Kocaeli Koleji’nde yeni nesil uluslararası ölçme değerlendirme aracı olan Pearson English Benchmark sınavı velilerin bilgilendirilmesinin ardından 12 Şubat 2020 tarihinde 8. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sınav yetkililerinin öğretmenlerimiz ile paylaştığı sonuçlara göre, öğrencilerimiz sınavı başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimizin büyük bir bölümünün yüksek seviyede başarı göstermesi ise bizleri ayrıca gururlandırdı.

Pearson English Benchmark Test, öğrencilerimizin CEFR (Avrupa Ortak Dil Çerçevesi) bant aralıkları içerisinde tam olarak hangi noktada olduklarını görmemizi sağlayan ve tüm dünyada uluslararası kabul görmüş bir ölçme sistemi olan “Global Scale of English (GSE)” üzerinden puanlama sunar. Pearson Benchmark sınavının metodu; öğrencilerin konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini yapay zeka teknolojisi ile ölçerek detaylı bir şekilde öğretmen, öğrenci ve veli raporları ile geri bildirim sağlar.