TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ “ÖZGÜR PENCERE ÇOCUK VE GENÇ KALEM ÖYKÜ YARIŞMASI”NDA!

Özgür Pencere Çocuk Edebiyatı Grubu, 2003 yılında başlattığı, ulusal boyutta yaygınlaşan öykü yarışması ile çocuklara yazmayı ve edebiyatı sevdirmek, okulda edindikleri bilgilere katkı sağlayabilmek, kendilerini yazılı olarak daha iyi ifade edebilmelerine yardımcı olmak amacını taşımaktadır. 17 yıldır düzenlenen “Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalem Öykü Yarışmasına Türkçe öğretmenlerimiz rehberliğinde her seviyeden birçok öğrencimiz katılmıştır.

Gönderilen öykülerden 5. sınıf öğrencimiz Dilek Ekin Erna’nın öyküsü “Dil Anlatım” ödülüne layık görülmüştür. 16.’sı basılacak kitapta öğrencimizin eseri yer alacaktır ve bu kitabın satışından elde edilecek gelir Eylül ayında maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin kırtasiye masraflarını karşılamak üzere kullanılacaktır. Böyle önemli bir projede öğrencimizin dereceye girmesi ve katılım gösteren diğer öğrencilerimizin de ihtiyaç sahiplerine desteği bizler için gurur vericidir. Yarışmaya katılan ve destek veren tüm öğrencilere en içten teşekkürlerimizi sunarız.