TED Kocaeli Koleji Anasınıfında Görsel Sanatlar dersi

Uzaktan eğitim sürecinde, TED Kocaeli Koleji Anasınıfında, Görsel Sanatlar derslerimizde eğlenerek öğreniyoruz.

Uzaktan eğitim sürecinde, Görsel Sanatlar derslerimizde her hafta farklı bir konu işleyerek öğrencilerimizin, sanata dair yeni bilgiler edinmelerini sağlıyor, yaratıcı yönlerini geliştirmelerini ve görsel algılarını sürdürmelerini destekliyoruz. Videolarla gerçekleştirdiğimiz derslerimiz boyunca basit yöntemlerle çizilen sevimli hayvanlar yapmayı öğrendik. Ünlü Türk ressam ve arkeolog olan Osman Hamdi Bey’i ve eserlerini tanıyarak, ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ tablosundaki kaplumbağaları, kolaj tekniği ile yorumladık. 23 Nisan haftasında çizdiğimiz çocuk resimleri ile camlarımızı süsledik. Pablo Picasso’ yu tanıyarak ve portelerini inceleyerek kendi Picasso maskelerimizi keyifle tasarladık. Uyguladıkları bu güzel çalışmalar için öğrencilerimize teşekkür ediyor, ‘Evde kalın, sanatla kalın’ diyoruz.