TED Kocaeli Koleji Anasınıfı Öğrencileri Uzaktan Eğitim İle Canlı – Online İlkokula Hazırlık Derslerine Başladılar.

Derslerde öğrenci̇ler doğru kalem tutuşunun nasıl olması gerekti̇ği̇ni̇ öğrenerek, hazırlanan oryantasyon çalışma ki̇tapçığındaki̇ “Çi̇zgi̇, Görsel Algı ve Matemati̇k Etki̇nli̇kleri̇”ni̇ uygulamalı şeki̇lde yapıyorlar.

Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri, okulda başladıkları ilkokula hazırlık derslerini, uzaktan eğitim sürecinde de canlı – online olarak yapmaya devam ediyorlar. 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü, İlkokul Sınıf Öğretmenleri eşliğinde yapılan İlkokula Hazırlık Dersinde öğrencilerimiz, doğru kalem tutuşunu tekrar ederek İlkokula Hazırlık Kitapçığının içinde yer alan “Görsel Algı, Dikkat” ve “Görsel Çizim” çalışmalarını keyifle tamamladılar.