MAVİ UĞUR BÖCEĞİ TÜLAY ÜSTÜNDAĞ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BULUŞTU

Değerli Akademisyen ve Uğur Böcekleri Derneğinin Mavi Uğur Böceği Dr. Tülay Üstündağ 4 Haziran 2020 Perşembe günü saat 17.00’de ‘NEDEN OLMASIN?’ başlıklı söyleşisi ile 8. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle buluştu.

LGS’ye sayılı günlerin kaldığı ve öğrenci kaygılarının arttığı bu dönemde öğrencilerimize farklı pencerelerden içinde bulundukları durumu değerlendirebilme farkındalığı yaratan Üstündağ, aynı zamanda öğrencilerimizin yeterliliklerinin ve güçlerinin farkına varmalarını, engellerini keşfetmelerini sağlayan duygu dolu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi boyunca çok farklı kimlikleri ile bizimle olduğunu hissettiren konuğumuz, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize ilham verdi.

Aynı zamanda uzun yıllardır TED Gönüllüsü olan değerli konuğumuz Sayın Tülay Üstündağ’a bu özel söyleşide bizimle birlikte olduğu için teşekkür ediyor, en kısa sürede tekrar buluşmayı diliyoruz.