TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AÇIK SINIFLARDA DERSLERE BAŞLADILAR

Yüz yüze eğitime verilen uzun bir aradan sonra 24 Ağustos Pazartesi günü, 8. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okulumuzun çatısı altında hasretle kavuştular.

İlk gün açık havada düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya gelen öğrencilerimiz, danışman ve ders öğretmenleriyle buluştular. Yeni normalde okulumuzda alınan önlemler ve kendilerini bekleyen değişikliklerle ilgili olarak Ortaokul Müdür Yardımcısı Mehtap Akgül Cengiz ve öğretmenleri tarafından bilgilendirildiler. Kendilerine verilen temizlik kitlerini alan öğrencilerimiz öğretmenlerimizin sevgi dolu karşılaması eşliğinde özenle hazırlanan sınıflarına geçtiler.

Hafta boyunca öğrencilerimiz için ders programlarına entegre edilen psiko-sosyal destek çalışmaları rehber ve danışman öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirilmeye devam edecektir. Öğrencilerimiz sosyal mesafe kuralları gözetilerek her öğrencinin ismine özel hazırlanan sıralarda tıpkı yemekhanede sağlanan düzen gibi her zaman aynı yerlere oturarak kurallara ilk günden uyum sağlamayı başardılar. Her sabah 12 saat etkili ve sağlığa zararsız dezenfeksiyon işlemlerinin yapıldığı ferah sınıflarına ek olarak açık sınıflarda da derslerini işleyen öğrencilerimiz yüksek motivasyon ile yıla merhaba dediler.

Temizlik personeli tarafından her teneffüs titizlikle temizlenen ortak alanlarda güven içerisinde derslerini işleyen öğrencilerimiz okulda mutluyken kronik rahatsızlıkları nedeniyle okula gelemeyen öğrencilerimiz eş zamanlı olarak yapılan online canlı bağlantılarla derslerini takip edebildiler.

Pandemi sonrası tüm hazırlıkların tamamlandığı okulumuzda, öğrencilerimize tamamıyla en kısa sürede kavuşmayı diliyoruz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.