Ortaokulumuzda Her Koşulda En İyi Eğitim ve Öğretim Verilmektedir

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu, uyguladığı akademik ve sosyal gelişim programları, donanımlı eğitim kadrosu ve güçlü öğrenci takip sistemleri ile fark yaratmaktadır. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin öğrenme çevikliği, yılmazlığı, esnekliği sayesinde hem yüz yüze hem de çevrimiçi dönemde ulusal ve uluslararası tüm eğitim başlıklarının altı en nitelikli şekilde doldurulmaktadır.

“Yeni Nesil Becerileri Destekleme Komisyonunun” önerilerinden faydalanan zümrelerimiz titizlikle planladıkları “tematik ders ve içerik tasarımları” ile öğrencilerin iç motivasyonlarını en üst seviyede tutmaktadırlar. Derse katılımın önemini içselleştiren, organizasyon becerileri gelişmiş öğrencilerimiz hem hayata hem de sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaktadırlar.

TED Kocaeli Kolejinde ortaokul öğrencileri, yeni nesil becerilerin sadece yeni nesil soru çözebilmek demek olmadığını bilen, değişen dünya ihtiyaçlarına, geleceğin mesleklerine, her koşulda yeterli teknoloji ve yabancı dil bilgisine hakim, değerlerine sahip çıkan, iletişim ve sosyal sorumluluk becerileri güçlü, hibrit liderler olarak yetiştirilmektedirler.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.