TED KOCAELİ KOLEJİNDE KOÜ DEVLET KONSERVATUVARI ÖĞRENCİLERİNDEN ATATÜRK’Ü ANMA HAFTASINDA KONSERİ

Sanatı seven, sanatçılara değer veren ve onları destekleyen eşsiz bir devlet adamı olan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma etkinlikleri kapsamında 9 Kasım 2022 Çarşamba günü Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi öğrencileri tarafından TED Kocaeli Koleji öğrencilerine bir konser gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Sarkhan Khalilzadeh ile aynı okulun Ortaokul ve Lise Kurumlar Müdürü (aynı zamanda TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliği Üyesi) Yasemin Gürsu öncülüğünde Yağmur Yapıcıoğlu (Viyolonsel), Levent Ege Çakmak (Viyola), Selim Cahit Öztürk (keman), Umut Deniz Sipahioğlu’dan (Keman) oluşan kuartet ile piyano öğrencileri Zeynep Eker, Ecem Duru Vergül ve Burcu Kuvvet icra ettikleri performansla TED Kocaeli Koleji dinleyicilerine sanat dolu anlar yaşattılar. Bu güzel konserin tekrarlarını diliyor, Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine yakın işbirlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

“Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir,” M. Kemal ATATÜRK