TED Kocaeli Koleji 4. Sınıf Öğrencileri ‘’Atatürk’ü Anlamak’’ İsimli Etkinliğe Katıldılar

TED Kocaeli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, 10 Kasım Perşembe günü Drama Salonunda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yılını anmak amacıyla ‘’Atatürk’ü Anlamak’’ isimli etkinlikte lise kademesi Tarih Öğretmeni Serhat ŞENTÜRK ile buluştular. Atatürk’ün çocukluğu, gençliği, eğitim ve askerlik hayatına dair bilinmeyen yönlerini anlatan öğretmenimizi dinleyen öğrencilerimiz notlarını aldılar. En zor şartlarda bile çabalamaktan, çalışmaktan vazgeçmeyerek aydınlık geleceğe katkı sağlamak yolunda, büyük Atamızın ‘’Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz.’’ sözü rehberliğinde bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak yaşatmak için adım atacaklarının sözünü verdiler.