TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULUNDA “DÜNYA ÇARPIM TABLOSU GÜNÜ” KUTLANDI

Tüm Dünyada her 22 Kasım tarihinde kutlanan World Multiplication Table Day ile matematik öğrenimine vurgu yaparak öğrencilerin çarpım tablosu becerilerini geliştirmek amaçlanmaktadır. Bu sayede günlük hayatta birçok problemde daha hızlı sonuca varma ve pratik çözümler üretme sağlanır.

Ortaokul öğrencilerimiz sınıf içi ve çevrim içi etkinliklerle çarpım tablosu üzerine farkındalık geliştirirken; Ortaokul öğrencilerimiz, 4. Sınıf öğrencilerimize yaptıkları ziyarette gerçekleştirdikleri aktarımlarla okul bütününde birlikte yaşamanın sorumluluklarından birini yerine getirmiş oldular. Paylaşımlarına gün boyu koridorda devam eden öğrencilerimiz matematiğin eğlenceli bir yönüyle daha tanışmış oldular.

World Multiplication Table Day, matematik öğrenimine dikkat çekmenin yanı sıra öğrencilere matematikle barışık bir şekilde büyümeleri için ilham verici bir platform sağlamaktadır. Matematiksel becerilerin önemi her geçen gün artarken, bu tür özel günler öğrenmeyi keyifli hale getirmektedir.

MATEMATİK HER YERDE!