ANASINIFI BİLİM ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ana Sınıfı öğrencileri 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Anasınıfı koridorunda ailelerine çeşitli deneyler yaparak bilim şenliği etkinliğinde eğlenceli vakit geçirdiler.

TED Kocaeli Koleji’nde, bu yıl 4.sü düzenlenen “Science Fair”- “Bilim Şenliği” etkinliği, Anasınıfında 23 Mayıs 2019 Perşembe günü eğlenceli deneylerle gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, “Eğlenceli Bilim” dersinde yıl boyunca uyguladıkları deneyler ile bilimin ne kadar keyifli ve eğlenceli olduğunu, merak etmeyi, araştırma ve inceleme yapmayı, sorgulamayı ve çıkarımlarda bulunmayı öğrendiler.

Öğrencilerimiz grup arkadaşları ile birlikte uygulayacakları deneyleri kendileri seçerek “Anasınıfı Bilim Şenliği” nde aileleri ile öğrendikleri deneyimleri paylaşma fırsatı buldular. Velilerimizin de sürece aktif katılımı ile keyifli bir gün geçirdiler. Deneyleri başarıyla uygulayan öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı ailelerimize teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız