ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ CENGİZ TOPEL DENİZ HAVA ÜSSÜ KOMUTANLIĞI’NDA

Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencilerimiz “Trafik ve İlkyardım” ünitesi kapsamında 30- 31 Mayıs 2019 tarihlerinde Cengiz Topel Deniz Hava Üssü Komutanlığını ziyaret ettiler.

“TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencilerimiz Cengiz Topel Deniz Hava Üssü Komutanlığını gezdiler. “Trafik ve İlkyardım” ünitesi kapsamında yapılan bu geziyle öğrencilerimiz, sınıf içi çalışmalarla öğrendikleri bilgileri aktif uygulamaların yapıldığı bir ortamda pekiştirmiş oldular.

Öğrencilerimiz ilk uçağın öyküsü ile başlayan serüveni, günümüz teknolojisi ile değişen uçak ve helikopterlerin görsel ve videolarının bulunduğu sunumlarla izlediler. Askeri kargo uçağını gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz helikopter ve uçağın kalkış anlarını merakla takip ettiler. Ardından, helikopterin simülatörünü denerken, merak ettikleri soruları Deniz Binbaşı Nadir Döker’e sordular. Bu gezi ile, yerinde öğrenme ilkesinden hareketle, ünite süresince öğrendikleri ön bilgilerini kalıcı öğrenmeye çevirme fırsatını bulmuş oldular.

Gezi süresince bizlere eşlik eden ve bizlere ikramlarda bulunan Deniz Üsteğmen Oğuzhan Özcan’a, fotoğraflarımızı çeken Astsubay Üstçavuş Serdar Dalkıran’a ve ilginç sorularımıza gülümseyerek cevap veren Deniz Binbaşı Nadir Döker’e teşekkür ederiz.

Tüm fotoğraflarımızı görmek için buraya tıklayabilirsiniz.